Projectmanagement

Projectmanagement

De oplossing ligt in het onderkennen van de belangen van alle betrokken partijen

Ondanks de beste begeleiding en intenties lopen projecten tegen het probleem aan dat een vooropgestelde opleverdatum of doel niet gehaald wordt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, soms ook buiten het eigen invloed gebied. Een externe blik, onafhankelijk en niet emotioneel betrokken, kan soms tot nieuwe inzichten leiden en partijen stimuleren en beïnvloeden waardoor een versnelling van de realisatie mogelijk wordt. Alle moderne projectmanagementtechnieken en continue monitoring met moderne middelen ten spijt zorgt alleen kennis en voelbare ervaring in een project tot het vooropgestelde einddoel.

Vergaderen is niet een doel op zich, met Westerlinge ontdekt u het samenwerken
Binnen Westerlinge is meer dan 20 jaar ‘handen aan het bed’ervaring met langlopende en complexe projecten van prospectonderzoek naar bestemmingsplan of vergunningen tot ontwikkeling, aannemingswerk en exploitatie van projecten en plangebieden. Geen project is te klein of te groot in onze portefeuille voor de beste economische of duurzame optimalisatie.

Het servicepakket loopt van inhuur voor specifieke taken of dag(delen) in een project tot no cure no pay risicodragende participatie in uw voornemen. Beschikbaar zijn ervaringsdeskundigen op gebied van (voor)overleg, vergunningverlening en haalbaarheid naar (dagelijkse)planningshaalbaarheid, uitvoeringbegeleiding en aanneming tot projectadministratie en financial management.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie, twijfel dan niet en stuur ons een mail!

Theo Witjes

witjes@westerlinge.nl
+31652502622

Freek Witjes
freekwitjes@westerlinge.nl
+31653880011

Luke Vervloet
vervloet@westerlinge.nl
+31651036993

 

Copyright 2023 Westerlinge | Alle rechten voorbehouden | Snel en effectief advies voor bouwbedrijven | Westerlinge ©