Bodemonderzoek en sanering

Bodemonderzoek en sanering

De invloed van bodemgesteldheid en kwaliteit is helaas vaak het sluitstuk in de voorbereiding van een project

Hierdoor worden milieuregels vaak ervaren als een bedreiging voor de economische haalbaarheid.

Dat is een situatie waar u met het Team van Westerlinge nooit in kunt belanden.

Bodemkwaliteit, saneren of aanvoeren en afvoeren van grond en bouwstoffen van of voor uw project bieden ongekende kansen waarmee u juist kunt toevoegen aan het “getal onder de streep”. Westerlinge heeft 20 plus jaren ervaring in het aansturen van bodemonderzoeken en sanering. Tevens exploiteren wij zelf locaties waar grond en bouwstoffen kunnen worden opgeslagen of definitief verwerkt kunnen worden.

Ons team is als een vis in het water met geldende wet en regelgeving (die met hoge regelmaat wijzigen) en heeft zeer goede connecties met grondreinigers, stortplaatsen, exporteurs of recyclingbedrijven. Door deze jarenlange opbouwde ervaring en vele connecties binnen dit vakgebied kunnen wij u voorzien van een zo efficiënt mogelijk advies.

Westerlinge kan de beste adviesbureaus inschakelen voor ieder separaat aspect van uw project voorbereiding. De beste omdat dit niet immer het geval zal blijven. Ieder bureau, milieuhygiënisch of civieltechnisch heeft haar beste en mindere medewerkers en jaren. Wij kennen ze allemaal uit ervaring en weten hierdoor zo efficiënt mogelijk samen te werken met alle betrokken partijen. Wij zorgen ervoor dat een betreffend bureau juist wordt voorbereidt en ingelicht zodat hun dienst uw vragen correct beantwoord en uw probleem wordt oplost.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie, twijfel dan niet en stuur ons een mail!

Theo Witjes

witjes@westerlinge.nl
+31652502622

Freek Witjes
freekwitjes@westerlinge.nl
+31653880011

Luke Vervloet
vervloet@westerlinge.nl
+31651036993

 

Copyright 2023 Westerlinge | Alle rechten voorbehouden | Snel en effectief advies voor bouwbedrijven | Westerlinge ©