Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Westerlinge is uw adviseur en partner in deze projecten.

In Nederland is de ruimtedruk groot. De veranderingen in de samenleving op het gebied van klimaat en milieu zorgen voor toenemende uitdagingen voor de projectontwikkelaar van vandaag.

Dit ondanks de aanhoudende economische groei en de noodzaak tot onder andere de uitbreiding van woningbouw en bedrijventerreinen. Wij hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van projecten. Van het eerste idee tot een uitgewerkt concept dat wordt ontwikkelt. Belangen wijzigen met de tijd en binnen verschillende fases van ontwikkeling. Optrekken en samenwerken met toezichthoudende overheden komt en gaat in deze fases. Projectontwikkeling vergt immers vaak meer tijd dan beleid of voorkeur van de politiek kan overbruggen.

Er is niet één waarheid of oplossing, voor u is er Westerlinge.

Als uw partner of als uw adviseur staan we in alle weersomstandigheden voor u klaar en niet alleen bij mooi weer. Dat vergt soms uithoudingsvermogen en een dikke huid, maar onze ervaring is dat de aanhouder wint en zelfs de hardnekkigste problemen te overwinnen zijn. Primair geldt echter dat dat een project haalbaar moet zijn en blijven voor u als opdrachtgever.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie, twijfel dan niet en stuur ons een mail!

Theo Witjes

witjes@westerlinge.nl
+31652502622

Freek Witjes
freekwitjes@westerlinge.nl
+31653880011

Luke Vervloet
vervloet@westerlinge.nl
+31651036993

 

Copyright 2023 Westerlinge | Alle rechten voorbehouden | Snel en effectief advies voor bouwbedrijven | Westerlinge ©