Opzetten en optimale exploitatie

Opzetten en optimale exploitatie

Zeer economische tarieven ondanks de hoge kennis en ervaring, dat is Westerlinge.

Met Westerlinge maken we samen van uw probleem onze oplossing. Zoekt u advies bij het beoordelen van uw plan, bodemonderzoeken of een sanering? Of misschien de kansen en risico’s verbonden aan een plangebied op grond van bodemgegevens of logistiek? Dan adviseren en begeleiden we u binnen uw project op uur, dag of projectbasis. U legt uw vraag of probleem bij ons neer en wij geven u een onbevooroordeelde en onafhankelijke blik op de zaak tegen zeer economische tarieven.

Projectontwikkelaar, adviesbureau, financier, partner. Dat alles kan Westerlinge voor u zijn.

Sommige projecten vergen een lange voorbereidingstijd en jaren van afwachten. Ondertussen is het van belang scherp te blijven en gewijzigde mogelijkheden of inzichten toch tijdig bij te passen binnen een plan. Westerlinge is uw partner. Niet als een adviesbureau of advocaat die maand in en maand uit een reden vindt om u iets te factureren. Wij maken alleen kosten als dit tot direct en meetbaar resultaat voor u voert en onze projectmanagers zorgen ervoor dat alle betrokken partijen ons voorbeeld volgen.

Een oprechte partner in goede maar vooral ook in slechte tijden, dat is Westerlinge.

Het pad van de rechtvaardigen is helaas niet altijd makkelijk of u gegund door anderen. Een in haast gesloten vaststellingsovereenkomst of contract tot aanneming, onrechtvaardige klachten of berichtgeving, een deelnemende partij die de bocht iets te nauw neemt in de uitvoering van haar taken, gewijzigde inzichten bij overheden, de redenen om welke u in aanraking kunt komen met Bestuurs-, Civiel- of zelfs Strafrecht zaken zijn helaas legio. U en wij weten uit ervaring dat er geen winnaars zijn in gerechtelijke procedures, allen verliezen. Maar helaas is nog niet iedereen hiervan overtuigd en ook dan kan onze ervaring het verschil uitmaken binnen diverse procedures bij Raad van State tot Arrondissementrechtbank en Mediation. Onze ervaring en de hierbij behorende shortlist van de allerbeste juridische ondersteuning zal u in deze vervelende momenten veel tijd en (negatieve) energie besparen. Westerlinge loopt niet weg voor een ontstaan probleem maar gelooft in haar zaak en advies aan u, ook als het een keer tegenzit.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie, twijfel dan niet en stuur ons een mail!

Theo Witjes

witjes@westerlinge.nl
+31652502622

Freek Witjes
freekwitjes@westerlinge.nl
+31653880011

Luke Vervloet
vervloet@westerlinge.nl
+31651036993

 

Copyright 2023 Westerlinge | Alle rechten voorbehouden | Snel en effectief advies voor bouwbedrijven | Westerlinge ©